Copiii dezrădăcinați de Barnevernet

În urmă cu câtva timp am postat pe acest blog un articol despre adopţie care a apărut în revista Treziţi-vă ! după ce o fetiţă de 12 ani s-a sinucis pentru că nu a fost lăsată în continuare la familia care o luase în plasament.

Acum cazul familiei Bodnariu din Norvegia, dramatic la rândul lui, mă revoltă în şi mai mare măsură pentru că sunt implicaţi mai mulţi copii şi anume 5, care suferă pentru că au fost realmente răpiţi cu forţa din sânul familiei naturale, acolo unde aveau toate condiţiile de care se poate bucura un copil, pe motiv că ar fi îndoctrinaţi religios. Peste 10000 de copii sunt luaţi sau răpiţi din sânul familiilor şi instituţionalizaţi.

Pe steagul Norvegiei apare crucea creştină, în numele căreia au murit în ultimii 2000 de ani poate milioane de martiri. Dacă această ţară care se pretinde creştină şi mai ales care se pretinde a fi civilizată poate crea astfel de legi şi practici abuzive care o aruncă înapoi în Evul Mediu, când hoardele Imperiului Otoman veneau în Ţările Române şi răpeau copii pentru a-i creşte în legea lor musulmană şi pentru a fi ostaşi în armatele de ieniceri şi spahii, înseamnă că suntem la sfârşitul civilizaţiei europene şi probabil va urma ca bătrânul continent să fie dominat de musulmanii care au invadat-o din nou după o mie de ani aşa cum s-a întamplat în epoca medievală.

Dacă vest-europenii vor să elimine religia din societate, atunci islamicii au un teritoriu vidat de Creştinism şi îşi pot impune cultura, religia, practicile, aşa cum a spus actorul Mircea Diaconu într-o emisiune TV pe această temă.  Astfel de practici din Norvegia nu duc la altceva decât la distrugerea celulei de bază a societăţii şi anume familia. Iar urmările sunt dintre cele mai dramatice. De pildă teroristul Anders Breivik, care a masacrat 80 de tineri şi copii în Oslo, capitala Norvegiei, în urmă cu câţiva ani, a fost crescut de altă familie sau instituţie decât familia naturală în care s-a născut.

În Norvegia homosexualii, lesbienele, zoofilii au fel şi fel de drepturi consfinţite de stat pentru a-şi practica libertăţile inclusiv de a adopta copiii familiei Bodnariu, dar se pare că familiile creştine cu teamă de Dumnezeu nu au dreptul să-şi educe copiii în spirit creştin şi să-şi practice religia.

Norvegia ar trebui să-şi schimbe steagul şi să scoată de pe el crucea creştină, deoarece această ţară nordică, rece ca Siberia şi la propriu şi la figurat nu mai are NIMIC de-a face cu Creştinismul pe care îl reneagă.

Un sfat sincer pentru români şi nu numai:

NU VIZITAŢI NORVEGIA, NU EMIGRAŢI ÎN NORVEGIA CĂ VI SE RĂPESC COPIII ! BARNEVERNET = DISTRUGĂTOARE DE FAMILII

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: